реклама

реклама

За останній час на території Черкаської області зареєстровано 3 дорожньо-транспортні пригоди, у яких 5 осіб було травмовано, повідомляють у відділі безпеки дорожнього руху управління превентивної діяльності ГУНП в області.

16142671_265592580525757_4384430587097266527_n 16 січня, близько 22.10 год., в м. Ватутіне, по вулиці Кривошеї, 35-річний водій автомобіля «Daewoo Lanos», місцевий житель, не вибрав безпечної швидкості руху, не справився з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з автомобілем «Volkswagen Jetta», під керуванням 36-річного жителя м. Черкаси, який рухався в зустрічному напрямку.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди:

- пасажирка автомобіля «Volkswagen Jetta», жителька м. Черкаси, отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому лівої руки з роздробом кістки. Госпіталізована в Звенигородську ЦРЛ;

- водій автомобіля «Daewoo Lanos» отримав тілесні ушкодження у вигляді забою грудної клітини та забою колінного суглобу;

- пасажир автомобіля «Daewoo Lanos», житель м. Ватутіне, отримав тілесні ушкодження у вигляді забійної рани шиї, ссадин обличчя та струс головного мозку. Не госпіталізовані.

17 січня, близько 07.30 год., в м. Кам’янка, на перехресті вулиці Героїв Майдану та вулиці Перемоги, 33-річний водій автомобіля «Hyundai Accent», житель м. Кам’янка, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та погодні умови, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв наїзд на велосипедиста 1969 року народження, місцевого жителя, який рухався в зустрічному напрямку.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження у вигляді забою м’яких тканин тіла. Не госпіталізований.

17 січня, близько 16.00 год., в с. Лозівок Черкаського району, на перехресті вулиць Соколенка - Леніна, 26-річний водій автомобіля «ГАЗ 2705», житель м. Черкаси, при виїзді на головну дорогу, не врахував дорожню обстановку, не встиг загальмувати та скоїв зіткнення з автомобілем «ВАЗ 2108», під керуванням 44-річної жительки м. Черкаси, який рухався по головній дорозі.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля «ВАЗ 2108» отримала тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку та забою лівого колінного суглобу.

Не госпіталізована.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100