реклама

реклама

17 січня в Золотоноші презентували нові підручники української мови для 8-х та 9-х класів загальноосвітніх шкіл. Науковці Інституту педагогіки академії педагогічних наук України ознайомили вчителів-словесників міста та району із сучасними підручниками власного авторства, повідомляє «Золотоноша.ck.ua».

prezentatsiya-pidruchny-kiv-2

Серед гостей – доктор педагогічних наук, професор, завідувач відділу навчання української мови і літератури, автор підручнику для 9 класу Ніна Голуб,  кандидат педагогічних наук, старший науковий співробітник цього ж відділу, автор підручнику для 8 класу Валентина Новосьолова, молодший науковий співробітник Людмила Галаєвська, директор видавництва «Педагогічна думка» Сергій Остапчук, начальник редакційно-видавничого відділу Інституту педагогіки НАПН Украни Лідія Лоза.

З квітня на сайті Міністерства освіти і науки України стартує конкурс підручників, де вчителі зможуть обрати найвдаліший підручник для вивчення рідної мови. Педагоги, що мали змогу поспілкуватися із науковцями, одностайні у думці, що матеріал пропонованих підручників є цікавим, правильно та чітко структурованим, з різноманітними завданнями та вправами для найвибагливішого учня.

До Золотоноші працівники Інституту педагогіки приїхали на запрошення аспірантки АПН України, вчителя СШІТ № 2 Мар’яни Ніщенко. Готували ж з зустріч гуртом. Відбулася вона за сприяння начальника відділу освіти Ольги Строкань та завдяки чіткій організації завідувача методичним кабінетом Наталії Строкань. Гостей зустрічали працівники Будинку дитячої та юнацької творчості на чолі з Олександром Омельченком, мультимедійне забезпечення для унаочнення надала директор другої школи Олена Вертипорох. Нині вчителі впевнені, що цей добрий початок наукової співпраці золотоніських освітян та Академії педагогічних наук України стане традиційним.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100