реклама

реклама

Олена Білозерська – відома українська журналістка, блогер, а з 2014 року – боєць Добровольчого українського корпусу, передала в Черкаси цуценя з-під Маріуполя, яке вона врятувала від смерті. Про це Олена Леонідівна написала у своєму блозі.

IMG_1091-1024x773

Приблудна «військова» собака (колишня домашня) привела на світ сімох цуценят. Четверо із них загинули, решта важко хворіли. Олена їх підгодовувала і лікувала, навіть робила уколи і ставила крапельниці. Відтак через блог звернулася до жителів різних міст України із проханням узяти цуценят собі. Одного з них погодилася забрати черкащанка.

«Цього, що на фото, вітаємо з новосіллям, – написала Олена. – Він прибув до доброї господині, що мешкає у приватному будинку в Черкасах. Його чекають любов і турбота. У придане до шкавулика хазяйка отримала трохи корму і засоби від паразитів. Спасибі усім, хто долучився до порятунку малечі».

IMG_1090

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 пенсіонер 20.01.2017 14:12
у місті вже багато чотириногих "переселенців."із зони АТО їх привозять і бійці і волонтери.є унікальні випадки.пишіть.такі теми нас єднають..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100