реклама
Sucurity Police

реклама

index За чутками і повідомленнями батьків дітей, що навчаються в Черкаській дитячій музичній школі № 3, у закладі не все так просто з обранням нового керівника, є конфлікти всередині колективу, є групи підтримки на користь тієї чи іншої кандидатури. Певні групи працівників навіть писали скарги на декого з кандидатів міській та обласній владі.

Так, на зведення наклепів щодо її персони «Прочерку» поскаржилася і одна з кандидаток на посаду директора музичної школи Олега Мальцева.

– Я людина зі званнями, зокрема, є заслуженою артисткою України. Раніше працювала у філармонії, але вже більше 10 років працюю у музичній школі. Мій чоловік Іван Темченко був в кадровому резерві школи, тож теоретично він більше за інших претендував на посаду директора. Але розпочалися одразу якісь суперечки і збурення. Крім того, виявилося, що кандидат повинен мати фахову вищу освіту, а в нього – вища педагогічна освіта. Тож ми вирішили в родині, що свої сили спробую я. Декому з керівництва школи це не сподобалося, запрошували і представників телеканалу, щоб розповісти про те, яка я нібито погана, писали і листи владі, де підписувалися нефахові люди, робили і ролики для інтернету, де змушували викладачів на камеру говорити неправду проти мене. Проте потім відео з інтернету прибрали, бо вже стали обурюватися інші викладачі, адже від імені всього колективу невелика групка людей говорила справді неправдиві речі, – говорить Олена Мальцева.

Вона також продемонструвала звернення, що направляли владі її прихильники, а також колективну скаргу щодо її кандидатури від частини колективу. Мальцева каже, що не сприймає таку скаргу хоча б тому, що декілька десятків підписів забезпечили у більшості нефахові люди, тобто не основний склад колективу, а чергові та інші працівники музичної школи.

– Я розумію незадоволення мною з боку деяких осіб. Зокрема, людей, які працюють в моєму підпорядкуванні і яким я робила зауваження щодо недоліків в роботі. Але ж відповідаю за певний обсяг роботи, вожу на конкурси інколи по 16 дітей і намагаюся підтримувати певний фаховий рівень! – каже Мальцева.

Вона стверджує, що певні особи вже підходили до неї і пропонували забрати документи і не брати участі в конкурсі на посаду директора. Але Олена Мальцева обурен такій нечесній боротьбі і каже, що змагатиметься до кінця.

Директор департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради Ігор Волошин обіцяв "Прочерку" учора й сьогодні надати коментар з приводу ситуації. Та поки отримати коментар так і не вдалося через постійну зайнятість, на яку посилається пан Волошин...

 

реклама

Коментарі  

 
+3 #12 Татьяна 24.01.2017 22:50
Грязная купленные статья и комментарии к ней (обратите внимание, все идут фактически друг за другом!). Беспардонная и беспринципная особь эта Мальцева. Вранье в каждом слове, на каждом шагу. Как ответ перед людьми, перед собой держать будете? Хотя...о чем это я. Помни одно, Елена Мальцева: бумеранг жизни никто не отменял. За все придется платить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #11 Алексей 24.01.2017 22:43
Как дядя троих учеников этой школы могу сказать одно - сия пани Елена несет полную чушь и бред. НИКТО в этой школе - ни родители, ни сами учителя, не хотели, не хотят и не будут хотеть ни ее, ни ее мужа в качестве директора, о чем подавались коллективные заявления, которые я могу самым прекрасным образом со всеми подписями предоставить здесь. Если кто-то забыл собрание летом, когда эту школу пытались выселить из занимаемого помещения - я могу очень быстро напомнить. Только уже не заявлением меру, а заявлениями в прокуратуру, в министерство образования и прочие высшие инстанции. А вы, хреновы клоны, пооставлявшие здесь заказные каменты, знайте - существует много способов вычислить ваши айпишки и доказать вашу заказуху перед общественностью . Также, никто не отменял запрос в прокуратуру, которая вполне может подать запрос провайдерам - чтобы посмотреть, кто вы и откуда. Не факт, что она это сделает и вам что-то за это будет, но нервишки я вам попорчу основательно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #10 Татьяна 24.01.2017 22:22
Странный человек... Коллектив её на дух не переносит, всячески просит защиты у департамента образования, мэра, а она из кожи вон лезет, чтоб стать директором. Полила грязью и оболгала учителей. Гнилой человек одним словом. Такому "дипломату" не то что в директора, в вахтёры соваться нечего.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #9 Вікторія 19.01.2017 20:09
Я свою дитину в цей гадюжник не віддам. А пані Олені раджу тікати звідти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #8 Марія Амамівна 19.01.2017 19:59
Та заздрять їй просто!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #7 Сергій Петрович 19.01.2017 19:57
Хто такий цей Євген. Мабуть якийсь невдаха. Скільки разів був на концертах Олени Мальцевої, все було на високому рівні, враження тільки позитивні. Тільки дурень називатиме її не компетентною.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #6 Ольга 19.01.2017 19:47
Обнаглели там, в этой школе. Зажрались ничего не делая.
Взяли бы да проверку провели. Сразу всё утихло бы !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #5 Татьяна 19.01.2017 19:37
У меня дочь училась У Елены Владимировны. Да было тяжело потому, что она очень требовательная, но когда дочь поехала учиться за границу, то там она полностью оценила её школу, и поняла, что всё, чему её уили - действительно полезно. Побольше бы таких специалистов, как она - глядишь и культура бы поднялась в Украине.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #4 Тарас 19.01.2017 19:30
Цитую Євген:
Я вже не кажу про некомпетентніст ь...

Я працював з пані Оленою у філармонії. Вона професіонал високого рівня, завжди ввічлива та привітна. Дуже відповідально ставиться до своїх робочих обов'язків. В її репертуарі як класичні твори, так і естрадні, джазові, а також народні пісні. Важко сказати, що вона не співає. Коментар Євгена це просто якийсь недолугий наклеп. Або ж це просто заздрість, що йому самому далеко до такого рівня майстерності (чим би він там не займався).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-38 #3 Євген 19.01.2017 16:00
Якщо АБСОЛЮТНА БІЛЬШІСТЬ працівників школи виступає проти призначення цієї Мальцевої директором, що підтверджено документально, то може треба департаменту прислухатися до думки колектива і не нав'язувати цю кандидатуру школі? Де ж наша хвалена демократія? Якщо хто не знає, ця Мальцева дуже груба, скандальна, пихата і особа, що регулярно намагається принизити колег, за що її не терплять геть УСІ працівники не тільки у школі номер 3, але і в філармонії, де вона працювала до того. Я вже не кажу про некомпетентніст ь... Якщо департамент не хоче створювати собі проблем, то прислухається до голосу колектива.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100