реклама

реклама

Сьогодні по обіді мав відбутися аукціон по визначенню переможця тендерних торгів, який займатиметься очищенням вулиць м. Черкаси. Ціна питання не багато, ні мало – понад 60 мільйонів гривень. Але захід не відбувся, інформує «ВиЧЕрпно».

136395296003-710x434 Однак учора від одного із учасників торгів ТОВ «Свій Лад» (за інформацією видання «Дзвін» – підприємця Андрія Бортника) надійшла скарга щодо невідповідності трьох учасників кваліфікаційним критеріям тендерної документації.

У зв’язку з цим, судячи з усього, аукціон не відбудеться, поки не буде якогось рішення по цій скарзі.

Наразі документацію на участь в тендері подали 5 фірм, серед яких і комунальне підприємство «ЧЕЛУАШ».

– Загальна сума підтримки комунального підприємства на рік складає 16,5 мільйонів гривень. Ця сума включає в себе ремонт дорожнього покриття, питання каналізації, в тому числі і зимове утримання доріг. Так що оброблення шляхів 15-16 січня вже здійснював ЧЕЛУАШ, – у коментарі журналісту «ВиЧЕрпно» розповів керівник вуличної інфраструктури міста Сергій Отрешко.

На запитання, чи вистачить цих коштів, пан Отрешко відповів, що вони думають, що до кінця зими цієї суми буде достатньо.

– Якщо буде не вистачати, я думаю депутати оперативно за нашим зверненням будуть приймати рішення щодо збільшення суми коштів, якщо це буде необхідно, — додав Сергій Володимирович.

Як уже відомо, днями у фірми, яка до цього займалася утриманням черкаських доріг, закінчився контракт. Її керівник Андрій Бортник відзначав, що до документації вносилися зміни з ціллю допустити до участі підприємства, наближені до певних депутатів міської ради.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 пенсіонер 20.01.2017 14:19
усі постраждалі від бездіяльності влади на слизьких дорогах міста колись таки та зберуться.отоді вже буде пізно просто сидіти по кабінетах та приймати рішення
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Олександра 19.01.2017 11:25
Як завжди: тендер на зимове утримання проводять взимку, на ямковий ремонт - восени (коли будівельний сезон завершується)! Чи знають щось міські керманичі про стратегічне планування (а не тактичне, про яке веде мову пан Отрешко)?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Сидоров 18.01.2017 21:27
Банду геть!!! :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Верник 18.01.2017 19:12
пани бються а в нас чуби трясуться
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100