реклама

реклама

Учора, 10 листопада, в місті Черкаси, на вулиці Гоголя, виникла пожежа в 9-ти поверховому житловому будинку. Горів балкон на 7-му поверсі. Вогонь швидко охопив увесь балкон та поширився на житлову кімнату. На ліквідацію загорання було направлено 2 бойові розрахунки Черкаського міського відділу МНС, які оперативно ліквідували пожежу та не дали вогню поширитися на сусідні поверхи.

Внаслідок надзвичайної події вогонь знищив домашні речі та пошкодив балкон та кімнату, завдавши збитку на суму 7000 гривень. За попередньою інформацією, причиною пожежі став недопалок, викинутий  з верхніх поверхів...

Інший випадок стався на Чигиринщині. На зиму для обігріву садочка «Сонечко», що в селі Тіньки, було заготовлено кілька десятків складометрів дров, які 10 листопада у наслідок необережності при палінні загорілися. Вогонь загрожував пошитися по дровітні на будівлю дитячого садочку.

Пожежним Чигиринського районного відділу при підтримці Тіньківської місцевої пожежної команди вдалось відвести загрозу поширення вогню на дитячий садок розташований в селі Тіньки. Першими на місце події прибули вогнеборці місцевої пожежної команди, а згодом до них приєдналися і пожежні з районного центру.

Завдяки їх спільним зусиллям, пожежу вдалося швидко ліквідувати. Вогонь встиг знищити лише два складометри дров складених у дровітні.

Про це інформує прес-служба МНС області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100