реклама

реклама

У Тальному серед білого дня 15 січня невідомі напали на активістку громадської організації «Майдан» Оксану Яворську, повідомляють «Вісті Черкащини».

13934832_936942069764886_2550311017546084301_n – Того дня я поспішала на зустріч. Було це близько 13-ї. На Замковій, поблизу того місця, де дорога повертає до цукрозаводу, мене догнали молодики, – розповідає постраждала. – Чую, кажуть: «Ось вона». Один вдарив по плечу. Поки поверталася, інший потягнув за капюшон. Не спам’яталася, як опинилася на землі. Усе відбувалося дуже швидко. Побачила лише, як хлопці у темних куртках і чорних шапочках побігли до цукрозаводу».

Унаслідок нападу Оксана Федорівна отримала перелом руки із зміщенням. Руку довелося складати під загальним наркозом.

Жінка переконана – це не був хуліганський напад з метою пограбування. Ніхто у неї не вихвачував сумку і не вимагав віддати гроші. Відкидає вона і версію «невинних хлопчачих пустощів». Адже, каже, її важко поплутати із молодою дівчиною.

Активісти ГО «Майдан» впевнені, це був напад з метою залякати їх. Для цього обрали людину, яка не користується транспортом. Підозрюють, що це могли зробити люди наближені до екс-регіоналів, які осіли на комбінаті хлібопродуктів.

Зауважимо, відразу після інциденту потерпіла розповіла усе поліції. Триває слідство.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+7 #1 Сидоров 19.01.2017 22:06
Хто мені пояснить, що таке активіст \ка\. Для чого вони є. Яка ціль їх існування, та хто їм платить гроші.Тоді будЕ простіше визначити хто є хто.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100