реклама

реклама

Саме директор департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради Ігор Волошин прийматиме остаточне рішення щодо призначення керівника в Черкаській дитячій музичній школі № 3. Про це «Прочерку» повідомив сам Ігор Волошин, роз’яснивши, що нині є 4 кандидати на посаду директора школи.

250px-Черкаси-муз-школа№3

– Це Олена Володимирівна Мальцева, Ігор Іванович Головатюк, Володимир Олексійович Шуляка. Перша кандидатка працює у нас в штаті. Двоє інших – сумісники. Також четвертий кандидат – Алла Юріївна Колесник – заступник директора спеціалізованої школи №20, керівник оркестру народних інструментів. Вона якраз керує естетично-культурним напрямком у школі. Всі кандидатури розглядатиме комісія на чолі з заступником міського голови Ігорем Коломойцем. Я не є членом комісії. Я лише чекатиму, коли вона порекомендує мені кандидатуру, яку схвалять члени комісії, але остаточне рішення змушений приймати сам, – роз’яснив Волошин.

Він також визнав, що знає про конфлікт у школі, де нині є декілька груп впливу. Нагадаємо, до міськради вже надійшли листи як на підтримку, так і проти однієї з кандидатом – Олени Мальцевої.

– Ми їх розглядали згідно законодавства. Проте насправді, зауважу, що ажіотаж такий, немов це обрання міського голови, а не директора школи, – зазначив Волошин.

До слова Олена Мальцева вже скаржилася журналісту «Прочерку» на брудні виборчі перегони у школі, на те, що на неї зводять наклепи і втягують її в конфлікт. Разом з тим, противники її кандидатури скаржилися редакції на саму Олену Володимирівну, вважаючи її винною в конфліктах всередині колективу та зауважуючи, що вона не володіє державною мовою. До слова, з журналістом «Прочерку» Мальцева спілкувалася виключно російською.

Нагадаємо, 19.01.2017 о 14.00 у департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради за адресою: м.Черкаси, вул. Гоголя, 251. відбудеться проведення претендентами відкритої публічної презентації концепції розвитку та функціонування школи.

реклама

Коментарі  

 
+9 #1 Не пойняв 19.01.2017 13:29
Претендує на керівника чи на посаду керівника?
Бо як кажуть у Одесі - то "двє большиє разніци" ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100