реклама

реклама

Сьогодні близько 5-ї години ранку в місті Золотоноша у каналізаційний колодязь не обладнаний захисним люком впав 45-річний чоловік. Лише дивом можна пояснити, що людина, яка впала з висоти 4 метрів не отримала значних травм, інформує прес-служба МНС області у матеріалі «Магія цифр 11.11.11 по-черкаськи».

Опинившись на глибині, чоловік не став довго розмірковувати, а одразу набрав телефон служби порятунку «101». Вже через кілька хвилин на вулицю Шевченка прибув черговий караул Золотоніського районного відділу МНС. За кілька хвилин за допомогою рятувальних мотузок фахівці МНС підняли невдаху на поверхню.

Звітуючи про подію, черкаські рятувальники зазначають: «Цікаво, що у цьому випадку спрацювала магія цифр про яку так багато розповідають нумерологи та астрологи по усьому світу. Не лише тому, що подія сталася 11.11.2011 року, а потерпілий став 111 громадянином, якому у цьому році було надано допомогу підрозділом Управління МНС, а й тому, що у результаті потерпілий відбувся лише переляком».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100