реклама

реклама

Захисників Донецького аеропорту та решту загиблих воїнів пом’янули в Черкасах. Тут сьогодні відбулися заходи до Дня Соборності України.

20170119_135050

Спершу обласні й міські владці разом із рідними загиблих і їхніми побратимами поклали квіти до пам’ятника Борцям за волю України та запалили лампадки біля решти тутешніх меморіалів. Потому у Свято-Троїцькому соборі відбувся поминальний молебень.

– Свого часу українці вибороли право на соборну державу, – зауважив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Нині ми, нащадки, її відстоюємо. І не зупинимося, поки не повернемо захоплені агресором українські землі. Мені дуже приємно сьогодні стояти пліч-о-пліч із нашими героями – атовцями. Саме наші воїни – це головні соборники сучасності. І нині гарна нагода їм укотре подякувати та вшанувати загиблих. Лише при захисті Донецького аеропорту Черкащина втратила 11 своїх синів. Вічна пам'ять усім полеглим у боях на нашу Україну!..

Нагадаємо, сьогодні в кінотеатрі «Україна» відбувається також показ документального фільму «Воїни Духу». Про це інформує прес-служба ОДА

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100