реклама
Sucurity Police

реклама

На Водохреща у Черкасах наварили понад 200 літрів глінтвейну. Давали безкоштовно кожному пірнальнику. Також містян пригощали козацьким кулішем та трав'яним чаєм, пише Gazeta.ua

747345_5_w_1000

На черкаському пляжі "Рів'єра" о 9:00 було понад 200 людей. Спочатку воду в ополонці освятив Митрополит Черкаський і Чигиринський Іоан. Після цього охочих пустили у воду.

"Я вже шість років купаюся на Водохреща. Перший раз 40 хвилин налаштовувався, щоб зайти в ополонку. Просто стояв і дивився. Зараз не холодно. Найгірше було позаминулого року, коли +3 і дощ. Краще, коли -10 і вітер", - говорить Геннадій Броварський. Біжить в ополонку і за 2 хвилини повертається. Його друг у трусах і хатніх валянках з овчини йде наступним.

Для переодягання напнули дві великі армійські палатки окремо для жінок і чоловіків. Для виступів артистів поставили невелику сцену. Поряд розпалили з 10 невеликих вогнищ для обігріву. На деяких рятувальники варили в казанах напої.

На місці чергували рятувальники, медики, поліцейські та військові із прикордонного центру в Оршанці.

Минулого року на Йордан (Водохреща. - Gazeta.ua) скупалися у Дніпрі близько 5 тис. черкащан. Рятувальники, медики та волонтери чергували з п'ятої ранку. Поставили намети для обігріву, пригощали гарячими напоями. На пляжі "Рів'єра" біля Долини Троянд до льодової водойми стояли в черзі більше сотні людей.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Ох 22.01.2017 14:57
Цитую правда:
так туди купатись чи бухати ходили???

"Правда" отчего злая такая !

Красиве свято, красиві люди, красивий настрій, красиві посмішки.
Все супер !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 правда 20.01.2017 10:46
так туди купатись чи бухати ходили???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100