реклама

реклама

СВ Христинівського відділення поліції Уманського відділу поліції ГУНП в Черкаській області проводиться досудове розслідування за фактом опору працівникові правоохоронного органу та насильства щодо працівника правоохоронного органу, відомості внесено до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 342 КК України та ч. 2 ст. 345 КК України.

Так, встановлено, що в січні 2016 року в Христинівське відділення поліції Уманського відділу поліції ГУНП в Черкаській області по телефону надійшло повідомлення від невідомої особи про те, що в м. Христинівка Черкаської області в одному з місцевих кафе вчиняються неправомірні дії. Після прибуття на місце події працівників поліції, 36-річний місцевий житель, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, після вчинення неправомірних дій, вчинив опір працівникам Христинівського відділення поліції, які прибули за викликом та виконували свої службові обов’язки.

Крім того, вказаний громадянин погрожував застосуванням насильства відносно працівників поліції, а також наніс удари по тулубу та удар в обличчя останнім.

За вказаним фактом чоловіку оголошено підозру, за ознаками кримінальних правопорушення передбачених ч. 2 ст. 342 КК України та ч. 2 ст. 345 КК України.

У разі доведення вини, зловмиснику загрожує максимальне покарання у вигляді обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Про це повідомили в Уманській місцевій прокуратурі.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 депутат 20.01.2017 20:10
Можливо тільки в двох випадках, коли поліцейські були п*яніші за цього мужика, або коли один поліцейський тримав іншого, щоб п*яний його побив, думаю слідство розбереться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100