реклама

реклама

22 січня у спортивному залі школи №3 міста Золотоноша стартує турнір юних майстрів художньої гімнастики «Зимова чарівниця». У змаганнях, що мають статус всеукраїнських, візьмуть участь спортсменки з різних куточків країни в категорії U-13, інформує «Золотоноша.ck.ua».

logo_rg_black Організатори турніру – черкаська ДЮСШ «Олімпія», місцеві спортклуб «Профіспорт» і дитячо-юнацька спортивна школа, сектор у справах сім’ї, молоді та спорту Золотоніського міськвиконкому.

Переможців визначатимуть за найбільшій сумі балів у кожній віковій групі. В особистій першості гратиме роль підсумок в багатоборстві за категоріями. Гімнастки, що посядуть 1-3 місця вікових групах та підгрупах, отримають медалі, дипломи та призи. Хоча й без уваги організатори обіцяють не лишити жодного учасника змагань.

Розпочнеться форум о 10:00 із суддівської наради та офіційного відкриття. Далі протягом дня на глядачів чекатимуть змагання, а згодом – показові виступи та церемонія нагородження переможців. Офіційні заявки на участь у змаганнях надаються безпосередньо до головної суддівської колегії на нараді представників 22 січня.

turnir-zy-mova-charivny-tsya-01

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Молодці, Золотоноша! 20.01.2017 18:09
Що кидається в очі - так це те, що останнім часом на обласних сайтах із Золотоноші новин не менше, аніж з Черкас. Причому, на відміну від Черкас - новини позитивні: то танці, то гімнастика, то газетний спецвипуск, то КВН.
А у нас в Черкасах вся "вєсєлуха" - тільки клоунські вибрики "мерії", керованої Тохою і Шурою :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100