реклама
Sucurity Police

реклама

Президент України Віктор Янукович відзначає серйозні зрушення в питанні реставрації Тарасової гори і музею Т. Г. Шевченко в Каневі. Про це він заявив під час засідання Гуманітарної ради, передає Цензор.НЕТ.

«Ми не зупиняємося в питанні реставрації музею Т. Г. Шевченка», – сказав Глава держави, підкресливши, що результат можна буде побачити вже навесні.

«Я без реклами і пропаганди постійно там буваю», - повідомив він. За словами Президента процес будівництва і реконструкції йде успішно. «Нам не буде соромно за цей проект», - завірив Президент.

Він нагадав, що в Каневі залишилося добудувати готель, а Річковий вокзал вже побудований. «Мені здається по Дніпру вже почали ходити теплоходи», - відзначив Янукович. У той же час він виразив обурення тим, що відбувається в прибережній зоні Дніпра.

«Я був дуже уражений. Вимивається гравій, пісок, йде забудова берегів. Це потрібно зупинити», - заявив Янукович, відзначивши, що зустрічався з представниками прокуратури і екологами, і було прийнято рішення створити спеціальне відомство, яке займатиметься цими питаннями. «Дніпро повинне стати таким, як нам про це співають в піснях», - підсумував він.

Як повідомляв Цензор.НЕТ, за інформацією ЗМІ і місцевих жителів, часті поїздки Глави держави до Канева і будівництва вертолітного майданчика, пояснюється тим, що Янукович поклав око на місцеві лісові угіддя.

реклама

Коментарі  

 
+6 #2 Ну-ну 11.11.2011 19:21
Якщо здаеться, то хреститися треба! А як забудував берег Днiпра син нашого президента - подивiться в iнтернетi. I там нiчого не вимиваеться?!Сумно, дуже сумно!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 NazarStodola 11.11.2011 18:18
«Мені здається по Дніпру вже почали ходити теплоходи», - відзначив Янукович.
------------------------------------------------------------------------------

Ну да, пане Президенте, навігація щойно розпочалася. Вже розкуповуються квитки на різдв"яні подорожі Дніпром. Знаючі люди кажуть, що на період з 25 грудня по 19 січня квитки практично всі розкуплені.
А головне, дякуючи пуску гелікоптерного маршруту Черкаси-Канів та дніпровської теплохідної магістралі, відпала необхідність дороговартісних робіт з облаштування автомобільної дороги.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100