реклама

реклама

20 січня 2017 року канівські свободівці попрощалися зі своїм побратимом Анатолієм Дзівалтовським, що напередодні відійшов у кращі світи. Цього ж дня свободівці провели вечір пам’яті, присвячений депутату Черкаської обласної ради свободівцю-кіборгу Анатолію Чупилці, що два роки тому загинув у Донецькому аеропорту.

Прощалися з Анатолієм Дзівалтовським у Свято-Вознесенському храмі УАПЦ Харківсько-Полтавської Єпархії, що у місті Каневі. 7 останніх років Анатолій Антонович був активним свободівцем, без нього не обходилася жодна вулична акція чи виборчий процес.

Після прощання з Анатолієм Дзівалтовським свободівці поклали квіти на могилу побратима Анатолія Чуплки, який загинув рівно два роки тому у Донецькому аеропорту. Надалі у центральній міській бібліотеці відбувся захід пам’яті Анатолія Чупилки. Читальний зал бібліотеки був заповнений вщерть. Прийшли вшанувати пам’ять земляка воїни російсько-української війни, побратими, друзі, знайомі, старшокласники ЗОШ № 6, батьки героя. Приїхали свободівці з Черкас та Києва. Спогадами про Анатолія Чупилку поділилися побратими, друзі, знайомі, батьки. На завершення учасники заходу прийняли звернення від громади до чиновників з черговою пропозицією про присвоєння ЗОШ № 6 імені Анатолія Чупилки.

Виступаючи перед присутніми, заступник голови Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Юрій Сиротюк  поділився своїми спогадами про Анатолія Чупилку: «Друг Анатолій був гідним нащадком славного козацького роду. Він є зразком відповідального, справедливого, мужнього українця, на прикладі життя якого буде виховуватися не одне покоління українців».

Про це повідомили в прес-службі ВО «Свобода».

реклама

Коментарі  

 
-1 #1 Черкащанин 22.01.2017 16:44
Анатолій Чупилка був справжнім націоналістом. Бажаю черкаським "свободівцям" мати хоча б десяту частку його патріотизму!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100