реклама

реклама

Уманською місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення відносно  23-річного чоловіка, за ч. 1 ст. 164 КК України, а саме, за злісне ухилення від сплати встановлених рішенням суду коштів на утримання дітей (аліментів).

Так, в ході досудового розслідування встановлено, що житель Уманського району не платив аліменти своїй колишній дружині, яка після розлучення виховує малолітнього сина. Жінка звернулась до суду, рішенням якого чоловіка зобов`язано щомісячно сплачувати грошові кошти на утримання дитини у розмірі 1/4 частини усіх видів доходів щомісячно, але не менше 30% прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку. Однак, чоловік злісно ухилявся від сплати аліментів, незважаючи на неодноразові попередження державного виконавця про необхідність виплати заборгованості і кримінальну відповідальність за ухилення від її сплати. В результаті чоловік заборгував майже 5 тисяч гривень.

Судом визнано чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 164 КК України та призначено покарання у вигляді 80 годин громадських робіт.

Про це повідомили в уманській місцевій прокуратурі.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100