реклама
Sucurity Police

реклама

Для реконструкції системи водопостачання Золотоноша залучатиме кошти Європейського банку реконструкції та розвитку, зазначив під час п’ятничної прес-конференції міський голова Золотоноші Віталій Войцехівський.

Фото "Златокраю"

Фото "Златокраю"

– Крім коштів, які нам виділятимуть із бюджету, залучатимемо й кредити Європейського банку. Тому що навіть Державний бюджет нам не дасть суму, достатню для реконструкції системи водопостачання в місті, – наголосив мер.

Цієї зими в системі водопостачання та водовідведення Золотоноші відбуваються часті пориви.

– Я думаю, що цього року нам буде виділено перший транш, адже ми зібрали всі необхідні документи, пройшли належні перевірки та аудити, – зазначив міський голова.

Він також заперечив, що внаслідок виділення кредиту може збільшитися тариф на водопостачання та водовідведення, адже наразі близько 50% води втрачається при транспортуванні. Тариф може збільшитися тільки внаслідок подорожчання енергоносіїв.

На думку Віталія Войцехівського, реконструкція системи водопостачання дозволить не тільки зменшити втрати, а й поліпшити якість водогінної води.

– Сьогодні якість води, яка потрапляє в мережу, – відмінна. А через погані труби якість втрачається, – зазначив мер. – Так, під час ремонту місто буде гарно розрите. Але ми мусимо це пережити, і з наших кранів потече така вода, як у європейських країнах.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Коваль 23.01.2017 14:19
Ого, скіко журналюг на прес-конференції!))) )))))))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100