реклама
Sucurity Police

реклама

Сьогодні у Черкасах закінчився карантин, оголошений місяць тому. У зв’язку з відновленням роботи шкіл, садків та позашкільних навчальних закладів, директор департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР Ігор Волошин наголосив на потребі профілактики ГРВІ. Про це він написав на своій сторінці у мережі Фейсбук.

Він нагадав, що тривалий карантин дозволив істотно знизити рівень захворюваності на грип та застуду серед дітей міста, а також кількість викликів лікарів. На сьогодні захворюваність нижча від епідпорогу на 53%.

- Оскільки можлива ще одна хвиля епідемії, вважаю за необхідне звернути увагу кeрівників, мeдсeстeр ЗНЗ та ДНЗ, класних керівників та самих батьків на перші прояви захворювання у дітей, посилити просвітницьку роботу щодо профілактики ГРВІ, - зауважив Ігор Волошин. - Адміністраціям закладів варто подбати, аби школу не відвідували хворі учні та педагоги. Найважливішими наразі є здоров'я та безпека дітей.

За інформацією директора департаменту охорони здоров'я Олега Стадника за третій тиждень 2017 року захворюваність на застуду в місті знизилася на 24%. За медичною допомогою дітей звернулося 673(48%) проти 847-(45%) минулого тижня. Госпіталізовано 37 дітей проти 97-ми.

Про це повідомили на сайті Черкаської міськради.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100