реклама

реклама

Продемонструвавши чудову гру, захисники «Черкаських Мавп» Вілл Соломон і Войдан Стояновскі стали головними героями переможного матчу з «Миколаєвом», в якому черкаська команда завдала поразки з рахунком 88-73. Про це інформує прес-служба черкаського клубу.

фото Ігоря Бутенка

фото Ігоря Бутенка


Перша половина зустрічі в Черкасах подарувала глядачам цікаву боротьбу, в ході якої команди по черзі виходили вперед. Після двох триочкових у виконанні Войдана Стояновскі та Вілла Соломона наприкінці дебютної десятихвилинки, господарі повели в рахунку +7. «Корабели», насамперед зусиллями Деніела МакКлінтока, який за підсумками двох перших здобув 16 очок, ліквідували відставання й навіть вийшли вперед, однак зупинити ударний дует Соломон-Стояновскі не зуміли.

mavb2

Войдан Стояновскі завершив гру із 24 очками та 4 підбираннями в активі. Вілл Соломон відзначився 19 очками, 8 передачами та 6 підбираннями. 15 очок своїй команді приніс Мільян Пупович, зібравши, крім того, 5 відскоків.

У складі гостей варто відзначити Діонте Вона – на рахунку американського захисника 22 очка, 6 передач і 4 підбирання. 22 очками та 7 підбираннями відзначився Деніел МакКлінток, 15 очками та 8 підбираннями –Вінсент Хантер.

mavb3

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100