реклама
Sucurity Police

реклама

Учню випускного класу черкаського гуманітарно-правового ліцею Олегу Перевізнику у грудні було поставлено остаточний діагноз – лімфома, ст ІV. Його товариші і педагоги з ліцею організовують збір коштів на лікування Олега.

«Ми вирішили організувати збір коштів. За цей час ми з’ясували план, за яким буде проходити лікування. Перший етап – хіміотерапія (три перші ін’єкцій були надані за рахунок держави). Згідно зі статистичними даними, курс хіміотерапії у 80% дає позитивні результати, - йдеться у повідомленні ліцею у Фейсбуці. – Три перші безкоштовні ін’єкції були введені протягом одного тижня (з 30.12.16 по 06.01.17). Тож, головною метою збору коштів є оплата наступних ін’єкцій курсу хіміотерапії, кількість яких лікар з часом визначить в процесі лікування, та підтримуючого курсу після кожної ін’єкцій (наразі ціна однієї ін’єкції невідома, проте один підтримуючий курс коштує 20 000 грн).

Ми просимо Вас долучитися до збору коштів, що ви можете здійснити двома шляхами:

1. У приміщенні нашого ліцею стоїть спеціальна скринька для збору коштів.

2. На ім’я Перевізника О.О. відкрита окрема картка в ПриватБанку (реквізити нижче). Шукаємо можливість відкрити валютну картку.

Також, Ви можете допомогти будь-якими іншими засобами: пошуком благодійників, репостами, зверненням до родичів, знайомих закордоном. Просимо Вас регулярно долучатися до допомоги, адже розуміємо, що лікування буде тривалим (1,5-2 роки) і вимагатиме постійних витрат.

Усі офіційні уточнення ми будемо робити у коментарях до цього посту, а також регулярно звітуватись про зібрані кошти зі скриньки».

Картка ПриватБанку на ім'я Перевізник О.О.:

5168 7573 1780 5937

Телефон батька (Олександр Олександрович): 093-202-98-27

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Сидоров 23.01.2017 20:14
Богоугодное дело сбор средств для больных детей. Выздоровления юноше. Но вопрос--государство что, дальше не участвует в обеспечении медикаментами больных онкодетей? Не верю.Это непростительная жестокость в отношении детей.В СМИ писали что денег выделяют достаточно. Где деньги?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100