реклама

реклама

Сьогодні в галереї народного мистецтва у Черкасах нагороджували переможців обласного конкурсу дитячого малюнку, приуроченого до Дня Соборності України.

Як повідомив голова громадської організації «Межа.юа» Олександр Тимошенко, в конкурсі взяли участь 154 роботи з різних міст та районів області. У кожній віковій категорії визначали трьох призерів та одного переможця в номінації «Приз глядацьких симпатій».

За словами організаторів, проводиться такий конкурс вже втретє і роботи учасників щоразу дивують.

Переможці та призери отримали подарунки з рук членів журі та заступника голови Черкаської ОДА Віталія Коваля. Він зокрема подякував дітям за чудові роботи та запросив кожного чиновника Черкаської міськради та ОДА відвідати виставку.

- Я б хотів запросити черкаських чиновників, як міських, так і обласних, відвідати хоча б на 10 хвилин цю виставку та відволіктись від буденних справ, - сказав Коваль.

Член журі, голова обласного відділення Національної спілки майстрів України Ольга Мартинова наголосила на тому, що визначити переможців було вкрай складно. А також додала, що ті, хто не здобув успіху в цьогорічному конкурсі має всі шанси здобути його в наступному році.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100