реклама

реклама

11 листопада 2011 року на базі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбулось підбиття підсумків Другого Форуму молодіжних ініціатив та проектів. Форум проходить під патронатом голови Черкаської обласної державної адміністрації Сергія Тулуба та за підтримки Партії регіонів, повідомляє прес-служба ОДА.

rada2

На участь у Форумі було подано 80 заявок, 22 учасників стали фіналістами. Цього разу переможців визначали у чотирьох номінаціях: «Соціальна сфера», «Наука», «Підприємництво» та «Культура». У кожній з номінацій визначено по три призові місця і переможці на реалізацію своїх проектів отримали по десять, двадцять та тридцять тисяч гривень відповідно.

rada3

Вітаючи учасників та переможців Форуму Сергій Тулуб зазначив: «Молодь – це наше майбутнє. І задача сьогоднішньої влади підтримувати нові починання. Адже серед присутніх тут, переконаний, неодмінно є люди, що керуватимуть завтра підприємствами, областю, державою.»

rada1

По завершенню урочистої церемонії нагородження переможців активна та ініціативна молодь мала можливість поспілкуватися з очільником області у неформальній обстановці, зазначають у прес-службі ОДА. За чашкою кави.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100