реклама

реклама

За результатами відкритих відборів у 5 регіональних дирекціях Укрпошти призначено нових керівників. Серед новопризначенців - і очільник Черкаської.

13850

Так, директором Черкаської регіональної дирекції, за результатами відбору, став Ігор Гайович, пише "Діловий регіон"

В Укрпошті його характеризують як висококласного керівника з досвідом роботи та знаннями в галузях закупок і логістики, продажу і маркетингу товарів, розвитку та управління бізнесом. Окрім вітчизняної освіти, має ступінь МВА Інституту міжнародних ділових відносин в Німеччині.

«Висококваліфіковані фахівці – один з найцінніших ресурсів, яким має володіти успішна компанія. Пошук спеціалістів, здатних забезпечити ефективну організацію діяльності філіалів, досягнення операційних та фінансових показників, підвищення професійної підготовки співробітників – серед пріоритетів нашої роботи», – відзначає заступник генерального директора з персоналу Олена Дрощенко.

З початку 2017 року відкриті відбори будуть проведені в Полтавській, Сумській, Харківській, Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Рівненській, Волинській, Тернопільській, Хмельницькій та Житомирській областях.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100