реклама

реклама

архівне фото

архівне фото

На Полтавщині міліціонери затримали злочинне угруповання з трьох жителів Кременчука, які грабували вантажівки, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

 Як повідомили у Центрі зв'язків із громадськістю Полтавського облуправління міліції у п'ятницю, встановлено близько 30 фактів того, що зловмисники віком 32-37 років безпосередньо під час руху транспорту в темний час доби скоїли пограбування на території Полтавської, Чернігівської, Черкаської, Запорізької та інших областей.

"Автомобіль зі спеціально зміцненим капотом і форсованим двигуном під'їжджав до вантажівки, коли та рухалася зі швидкістю 40-50 км/год. Один із зловмисників, стоячи на капоті, кусачками відмикав запори, після чого проникав усередину й передавав на ходу товар спільникові", - зазначено в повідомленні.

Здобиччю могли бути як недорогі речі, так і цінна апаратура, комп'ютери, телевізори тощо. Потім викрадений товар учасники угруповання реалізовували. Останнім епізодом злочинної діяльності банди була крадіжка товарно-матеріальних цінностей на суму понад 10 тис грн із напівпричепа автомобіля "Вольво", який рухався на відрізку дороги "Бориспіль – Дніпропетровськ" у Глобинському районі.

За цим фактом слідче управління УМВС України Полтавської області порушило кримінальну справу за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Під час обшуків правоохоронці вилучили речові докази, зокрема сім автомобілів, різні технічні пристосування, маски та частину викраденого.

На Полтавщині це вже третя група злодіїв-"каскадерів", викрита правоохоронцями.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100