реклама

реклама

З 19 по 23 лютого 2017 року пройде Міжнародна виставка озброєння та військової техніки в Абу Дабі – IDEX-2017, на якій буде представлено техніку подвійного призначення, що виготовлена на заводі корпорації «Богдан» в м.Черкаси: кузови уніфікованого нульового (нормального) габариту (КУНГ) та багатоцільовий броньований автомобіль «БАРС-8».

news-bars25.01-p1

Броньований автомобіль «БАРС-8» - власна розробка заводу АК «Богдан Моторс», виставковий зразок укомплектовано кулеметом 12,7 мм на поворотній турелі. «БАРС-8» позиціонується як автомобіль підвищеної прохідності та стійкості, має вантажопідйомність більше 2-х тонн та призначений для перевезення особового складу до 10 чол. по пересічній місцевості, дорозі без покриття, з метою виконання тактичних завдань. Серед основних переваг «БАРС-8» відзначено: забезпечення протимінного та балістичного захисту за стандартом STANAG 4569 Level 2, надійне повнопривідне шасі DodgeRam, посилена підвіска та мости, 6,7-літровий турбо-дизельний двигун Cummins потужністю 385 к.с., що надає автомобілю здатність долати круті підйоми та низький центр ваги, що унеможливлює перевертання при подоланні складних перешкод.

КУНГ, що буде презентовано на виставці IDEX-2017, оснащено автономними системами електропостачання, кондиціонування та мебльовано, задля виконання функцій як командно-штабного пункту так і презентаційно-переговорної кімнати.

Корпорація «Богдан» на виробничих потужностях ДП «Автоскладальний завод №2» ПАТ «Автомобільна компанія «Богдан-Моторс» (м. Черкаси) здійснює виробництво комерційної техніки та техніки спеціального призначення. Підприємство має новітнє обладнання та цехи зі складання вантажівок, виробництва надбудов, зварювання, діагностичний та логістичний центри.Серед продукції військового призначення можна виділити наступні: тактичні броньовані автомобілі Барс-6 та Барс-8, повнопривідний рамний автомобіль «Богдан Карго» на базі GreatWallWingle 5,санітарний автомобіль  Богдан 2252 на базі GreatWallWingle 5, військовий санітарний автомобіль  Богдан 2251 (4×4) на базі GreatWallWingle 5, вантажний автомобіль Hyundai HD 65/78, вантажний автомобіль Богдан Козак (6×6)на базі МАЗ 6317,вантажний автомобіль Hyundai HD 120.

Про це інформує корпорація "Богдан"

реклама

Коментарі  

 
-1 #2 Всьому свій час 26.01.2017 13:09
Цитую Урюк:
Краще б Шатун-Ліпєцкий підкорив Український Схід. Бо щось таких бронемашин на передовій не видно.

Та валом на сході нових українських бронемашин - "Спартани", "Кугуари" і т.п.!
А "Барс", який на картинці, ще тільки "проходить відбір" для сходу - після цього його виробництво поставлять на конвеєр.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Урюк 26.01.2017 12:53
Краще б Шатун-Ліпєцкий підкорив Український Схід. Бо щось таких бронемашин на передовій не видно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100