реклама
Sucurity Police

реклама

naze Строк подання щорічної декларації по платі за землю збільшився  на 20 днів. Про це повідомляє прес-служба ДПА в Черкаській області.

 Відповідно до внесених у Податковий кодекс змін, платники плати за землю (крім фізичних осіб) самостійно обчислюють суму податку щороку станом на 1 січня і не пізніше 20 лютого поточного року подають відповідному органу державної податкової служби за місцезнаходженням земельної ділянки податкову декларацію. Подання такої декларації звільняє від обов’язку подання щомясячних декларацій. При поданні першої декларації (фактичного початку діяльності як платника плати за землю) разом з нею подається довідка (витяг) про розмір нормативної грошової оцінки земельної ділянки, а надалі така довідка подається у разі затвердження нової нормативної грошової оцінки землі.

Отже, відтепер строк подання щорічної декларації збільшився на 20 днів. Тож у 2012 році останнім днем подання декларації із земельного податку, якщо її вирішено подавати раз на рік, буде не 31 січня 2012 року, а 20 лютого 2012року.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100