реклама

реклама

Після подорожчання проїзду у маршрутках до 4 гривень, у черкаських тролейбусах суттєво збільшилась кількість пасажирів, а відповідно і виручка від продажу квитків. Такі зміни пов'язані з тим, що черкащани щоб хоч якось економити свої кошти, почали частіше користуватися тролейбусами і обирають саме цей вид транспорту як основний для поїздок на роботу і у справах. Про це пише у «Фейсбуці» представник громадської ради при КП «Черкасиелектротранс» Валерій Мироненко.

P1250169

«Заплативши 4 грн. у маршрутному автобусі пасажири не завжди отримують відповідні послуги, то водії влаштовують перегони, то порушують правила дорожнього руху, то стоять по 10 хв на одній зупинці, плюс до цього брудні, і старі автобуси.... А в тролейбусі поки що проїзд становить лише 1.50 грн, і за ці гроші люди отримують зручний, екологічно чистий вид транспорту, частина з тролейбусів це нові сучасні, комфортабельні машини, оснащені Wi-Fi, на всіх зупинках є графік руху...

Хоча є і негативна сторона, тролейбусів на маршрутах дуже і дуже мало особливо у години пік, через що тролейбуси ходять переповненні і частина пасажирів не має змоги користуватися цим видом транспорту.... Навіть подорожчання проїзду з 28 числа до 2 гривень, не зупинить зростання кількості тих хто змінить звичні маршрути на зручні тролейбуси.....

Владі тепер потрібно скористуватися моментом і приділити ще більше уваги нашому комунальному підприємству...

Продовжити оновлювати рухомий склад і збільшувати кількість випуску тролейбусів на лінію, лише так ми зможемо відродити наше підприємство і вивести його на дійсно новий рівень, де тролейбуси стануть основним транспортом у місті», – каже Валерій Мироненко.

реклама

Коментарі  

 
+2 #11 Оверко 27.01.2017 21:38
yazon-ти бачу вмієш добре рахувати, бухгалтер ти наший, то порахуй на скільки підняли зарплати, і настільки виросли ціни буквально на все, наскільки виросла комуналка, той же проїзд, от і обгрунтуй на скільки пересічні українці стали "багатші" після "підняття" зарплати і на що ще потрібно підняти ціни в зв'язку з таким "шаленним" підняттям зарплат.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #10 Галя 27.01.2017 21:25
Цитую Урюк:
Сьогодні вранці спостерігав раллі на вул.Припортовій від річкового вокзалу між тролейбусом №10 (набитим людьми) і порожньою маршруткою №21 на слизькій дорозі. Водієм маршрутки порушено ПДД, а саме - обгін на пішохідному переході, перетин суцільної смуги,яку так наші шляховики після ремонту і не намалювали.І ці перегони завершилися тільки біля зупинки "Черьомушки" і то коли зявилося зустрічне авто.Браво водіям-дибілам і їхнім "хазяйвам", які в гонитві за гривнею готові ризикувати життям людей.


Правильно пишете. Я бачила сьогодні ввечері, як на маршруті №36 на зупинці "Епіцентр" водій не відкрив задні двері і після висадки одного пасажира поїхав з відкритими дверима, а другий пасажир побіг наперед і заскочив до маршрутки на ходу. Гроші беруть, а ні безпеки, ні поваги до пасажирів немає. Жлоби!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #9 yazon 27.01.2017 14:20
Цитую Олена:
Зранку в будні дні НЕМОЖЛИВО доїхати з Хімселища до центру!!! Всі автобуси переповнені, а тролейбуси - ще більше!. Зробіть нормальний розклда руху!!!

Раз уж подняли тарифы - извольте увеличить количество маршруток на линии, чтобы обеспечить от ритмичность и соблюдегние установленных интервалов движения и нормальные условия перевозки пассажиров!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #8 yazon 27.01.2017 14:17
Цитую Оверко:
Розенко пропонує позбавляти шахраїв ліцензій.
Міністерство інфраструктури та місцева влада повинні жорстко реагувати на підвищення цін на проїзд у транспорті.
Інакше як шахрайство і злочинні наміри ситуацію, коли якісь "ділки" хочуть нажитися на простих людях, я назвати не можу", - підсумував Розенко.

Не надо передёргивать .Розенко говорит - про "НЕОБГРУНТОВАНЕ підвищення цін на проїзд у транспорті". Например,в Киеве после Майдана уже трижды поднимали тарифы наа пригородны переворс зки ,и сейчас опять поднялив полтора раза. А в Черкассах тарифы были установлены ещё в 2013 г. Средняя зарплата с тех пор выросла в 1,7 раза, минимальная - втрое, себестоимость перевозок - в 2,5-3 раза. А тариф подняли только на треть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #7 Олена 27.01.2017 11:53
Зранку в будні дні НЕМОЖЛИВО доїхати з Хімселища до центру!!! Всі автобуси переповнені, а тролейбуси - ще більше!. Зробіть нормальний розклда руху!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #6 Урюк 27.01.2017 11:49
Сьогодні вранці спостерігав раллі на вул.Припортовій від річкового вокзалу між тролейбусом №10 (набитим людьми) і порожньою маршруткою №21 на слизькій дорозі. Водієм маршрутки порушено ПДД, а саме - обгін на пішохідному переході, перетин суцільної смуги,яку так наші шляховики після ремонту і не намалювали.
І ці перегони завершилися тільки біля зупинки "Черьомушки" і то коли зявилося зустрічне авто.Браво водіям-дибілам і їхнім "хазяйвам", які в гонитві за гривнею готові ризикувати життям людей.
Ще окрема подяка місцевій владі, замість того щоб оптімізувати кількість маршруток, розробити грамотний розклад руху...і зберегти вартість проїзду,вони стають співучасниками злочинів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #5 владимир 27.01.2017 10:13
А влада міста зацікавлена в збільшенні тролейбусних рейсів? А також у подовженні часу роботи тролейбусів ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Олексій О.М. 27.01.2017 05:10
В який транспорт не сядеш завжди вони їздять, і не тільки їздять але ще не поступаються місцем громадянам .Виходіт що ми сільські не маємо право їздити сидячи на стільцях в транспорті на рідній мові? Що ж це робиться, коли вже вони переїдуть з Кончі Заспі себе на батьківщину.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Оверко 26.01.2017 19:26
Розенко пропонує позбавляти шахраїв ліцензій.
Міністерство інфраструктури та місцева влада повинні жорстко реагувати на підвищення цін на проїзд у транспорті.
Про це заявив віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.
Він зазначив, що через те, що в державі було підвищено мінімальну зарплату, деякі люди вирішили наростити собі статки та почали підвищувати ціни.
"Особливо гостро у цьому плані питання стосується підвищення вартості міських та міжміських пасажирських перевезень у маршрутних таксі", - наголосив Розенко.
За його словами, підвищення мінімальної зарплати жодним чином не є підставою для підвищення цін.
"Тому, в даному випадку Мінінфраструкту ри спільно з главами ОДА та організаціями профспілок і роботодавців повинні здійснювати моніторинг ситуації з підвищенням тарифів та вживати жорстких заходів. Інакше як шахрайство і злочинні наміри ситуацію, коли якісь "ділки" хочуть нажитися на простих людях, я назвати не можу", - підсумував Розенко.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #2 palamar 26.01.2017 19:15
Оскільки у владі багато людей, які є власниками автобусних маршрутів, чи повязані з їх власниками, тож вони (влада) сповна скористається цим моментом і зробить щоб відбити бажання людей пересідати на тролейбуси
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100