реклама

реклама

Депутат Черкаської облради Оксана Ковбоша, яка родом з Миколаївщини, шукає роботу. Про це вона написала у «Фейсбуці», змалювавши одну зі співбесід.

«Пам'ятаєте я колись розповідала, як у пошуках роботи натрапила на оголошення про те, що якась партія набирає людей для створення осередку в Черкасах "з нуля"? При цьому було утаємничено, яка саме партія. В коментарях друзям кортіло таки дізнатися, який новий політпроект незабаром розкручуватимуть у Черкасах, і радили відправити резюме.

Так от, я щойно повернулася з співбесіди. Оскільки справді шукаю роботу, то на пропозицію зустрітися відгукнулася. Щоправда по телефону знову ж таки не сказали, в яку установу пропонують роботу прес-секретаря. Але наша співбесіда надзвичайно швидко закінчилася, коли з'ясувалося, що шукає працівників... партія "Успішна Країна" Обидвоє зійшлися на думці, що "нам нє по путі"», – зазначила депутат.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Кент 26.01.2017 18:39
Та в тебеж розум в жіночі "прєлєсті" пішов. Хтож тебе з розумних візьме на роботу?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Ти настількиБезпринципна? 26.01.2017 18:07
Дуже дивна заява. Ти, Ковбоша, потрапила в облраду за списком "Свободи".
Навіть заради "бабського любопитства" ти не мала йти на співбесіду в будь-яку іншу партію, як би вона не називалася!!!
А ти тут пишеш, що припинили базарити відносно працевлаштуванн я лише тоді, коли почула, що партія називається "Успішна країна" :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100