реклама
Sucurity Police

реклама

Сьогодні, 26 січня, о 4:25 на станції Кам'янка регіональної філії «Одеська залізниця» з під'їзної колії ТОВ "АДМ Кам'янський елеватор" десять зерновозів (сім порожніх і три навантажених зерном) самовільно зрушили з місця. У результаті події сім вагонів зійшли з рейок, пошкодили контактні опори, разом з жорстким поперечним з’єднанням та перекрили головні колії. Фахівці Укрзалізниці наразі з’ясовують,  які порушення експлуатаційної технології допустило підприємство-утримувач колії на своїй під’їзній залізничній гілці.

index

Станом на 8 ранку поїзди  пропускають по третій колії за допомогою тепловозної тяги. Через цю подію затримуються 10 пасажирських поїздів: №110 Львів – Херсон, №120 Львів – Кривий Ріг, №732 Київ – Запоріжжя, №776 Київ – Харків, №70 Львів – Маріуполь, №11 Новоолексіївка – Київ, № 137 Одеса – Черкаси, № 73 Кривий Ріг – Москва, №739 Кривий ріг – Київ та №733 Запоріжжя – Київ. Орієнтовний час затримки поїздів може скласти до 3 годин. Оголошення на вокзалах попереджають пасажирів про затримки поїздів.

Наслідки сходу наразі залізничники ліквідовують за допомогою відновлювальних поїздів зі станцій ім. Т. Шевченка та Знам'янки. На відновленні контактної мережі працюють 36 електриків, а також фахівці безпеки руху, автоматики та зв’язку, будівельники, водії та ін.

Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Петрович 26.01.2017 19:05
Оце нашатали, добре, що не було ні зустрічних, ні попутних. Не були поставлені усі башмаки згідно схеми. Це результат рехворм на залізниці, чи знову винен стрілочник?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100