реклама
Sucurity Police

реклама

Зловмиснику, який 26 січня ударом в серце вбив свого поплічника у Черкасах, загрожує від семи до 15 років позбавлення волі. Про це повідомили у прес-службі ГУ НП в Черкаській області.

16298590_1257820330962707_1746133338311483691_n

У поліції зазначили, що підозрюваного у вбивстві затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Як повідомили у патрульній поліції, винуватець забіг до гуртожитку, що неподалік, де і сховався. Комендант помітила чоловіка в крові та сповістила про це патрульних, які негайно прибувши на місце виклику одягли на нього кайданки.

Зі слів затриманого, вони з потерпілим готували крадіжку ноутбука з найближчого магазину. Один з них мав стояти на чатах, інший – скоювати крадіжку. Однак злочин не вдався, бо завадив патрульний автомобіль, який проїздив неподалік. Внаслідок чого між чоловіками виникла суперечка і штовханина, що закінчилась вбивством.

26-річний потерпілий помер ще до приїзду швидкої допомоги. Лікарі констатували смерть.

Патрульні поліцейські забезпечили охорону місця події в той час, коли слідчо-оперативна група та кінологи проводили необхідні слідчі дії.

34-річного неодноразово раніше судимого чоловіка освідували в наркодиспансері та доставили до міського відділу поліції.

Чоловіку оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 федор принципиальный 28.01.2017 11:00
Зловмиснику грозят 15 годами,а зловмисника,кот орый убил при свидетелях молодого парня никак не определят меру наказания-без браслета дома пьет пиво-нормаьно,ДА ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100