реклама

реклама

12 листопада у Черкасах в районі Річкового порту любителі дайвінгу та підводного полювання прибрали дно Дніпра та берег від сміття. Річку прибирали п'ятнадцять водолазів, інформує «Газета по-українськи». У човен викидали все, що дістали з дна.

muso3

Серед підводних трофеїв – автомобільні шини та покришки, пластикові пляшки, бетонні урни і стара кравчучка. Також були знайдені чиїсь ключі, нашийник для собаки, різноманітне рибальське приладдя та бочка з-під мастила.

muso1

Не зважаючи на те, що температура повітря була +3-+4 градуси, драйвери перебували у воді дві години. За цей час водолази підняли на поверхню майже тонну сміття, яке вивезли вантажівкою.

muso2

Роботи з очищення прибережного дна Дніпра проходили у формі змагань. Перемогу обіцяли тому, хто знайде найбільш унікальний підводний трофей.

Головний приз змагань – нову маску – отримав підводний мисливець Віталій. Він знайшов золоту обручку.

muso4

Захід відбувся за ініціативи Всеукраїнського громадського об'єднання підводних мисливців та рибалок з нагоди Дня довкілля.

muso5

За словами його представника Іллі Слободяника, стан берегової смуги та дна річки Дніпро сьогодні викликає серйозне занепокоєння, зважаючи на купи сміття та битого скла. І якщо безпосередньо територія пірса прибирається, то ось щодо річкового дна – ситуація протилежна. Такі ж акції з прибирання пройшли у Києві та Дніпропетровську.

В’ячеслав РОМОДАН

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 Helen 15.11.2011 01:54
Жаль,что не все понимают как ценен наш Днепр!Молодцы водолазы!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 sergo 14.11.2011 22:24
берегите родную природу!это касается всех а не только молодцов-даиверов!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Правда 14.11.2011 12:07
молодці хлопці!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100