реклама

реклама

Тягнибок декларує боротьбу проти "данєцкіх"

Тягнибок декларує боротьбу проти "данєцкіх"

12 листопада 2011 року лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок відвідав Черкаси, де відбулася його зустріч з громадськістю в Драматичному театрі імені Тараса Шевченка. Про це інформує Прес-служба Черкаської обласної організації ВО «Свобода».

Виступаючи та відповідаючи на запитання черкасців у вщерть заповненій залі, Олег Тягнибок наголосив на тому, що проблема заїжджих чиновників-регіоналів зазвичай донецького походження є спільною та загальноукраїнською.

«Призначення Януковичем на відповідальні посади у виконавчій владі людей, що не мають ані фаховості, ані відповідальності перед місцевою громадою, ані простого розуміння проблем, що постають перед ними на місцях дають нам зрозуміти дві речі. По-перше: очевидно, що чинна система виконавчої вертикалі влади і взаємодії її з місцевим самоврядуванням є цілком абсурдною та непрактичною, позаяк дає можливість самовільно, без погодження із громадою призначати таких посадовців. По-друге: цілком зрозуміло, що для Януковича важлива не професійність та здатність вирішувати соціальні проблеми місцевої громади, а особиста готовність служити януковичам-азаровим та виконувати усі накази вищого керівництва, спрямовані на економічний визиск українців і належність до клану «данєцкіх».

І така проблема – проблема призначення на відповідальні посади непрофесійних «менеджерів», головною «якістю» яких являється готовність підтримувати і впроваджувати на місцях антинародну політику нинішньої влади, є спільною проблемою усієї України. Сьогодні усі регіони нашої країни потерпають від засилля «данєцкого» клану, що узурпували владу окупувавши усі посади та місця. Як на Черкащині, та в Черкасах зокрема, безліч посад у владних кабінетах, голів адміністрацій належать «данєцкім», так і в інших містах, районах, областях України належать їм же – і у Києві, і у Миколаєві, і у Львові і навіть у самому Донецьку. Варто наголосити і треба розрізняти, що донецькі – це звичайні люди, що мешкають на українському Донбасі, а «данєцкіє» - це представники донецького олігархічно-кримінального клану, що узурповує владу в Україні.

Ми всі лише спільними зусиллями – конституційним, парламентським, мирним  шляхом, об’єднавши усі зусилля усіх опозиційних сил ми маємо зламати нинішню антинародну систему загалом і не допустити подальшої узурпації влади «данєцкім» кримінально-олігархічним кланом» - наголосив лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок.

реклама

Коментарі  

 
+2 #7 sergo 15.11.2011 20:42
А посади дійсно продаются!СВЯТА Я ПРАВДА!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #6 Ой 15.11.2011 16:32
Тягнибок чесно відпрацьовує бабки регіоналів, які вони йому башляють
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #5 А посади дійсно продаются 15.11.2011 14:30
Дуже влучний приклад і дійсно хіба в нас не знайшлося освіченої людини яка змогла б керувати ТУ АМК в Черкаській області, що КРУ Сумської області прийшлось "обезглавить" і тому все це похоже на правду, шо посади в нас продається. Хто знав цю пані Шевченко і чому вона зайняла цю посаду?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #4 Нетолерантний 14.11.2011 21:52
Цитую Провокатор цей Тягнибок:
Зауважте як він вдало маніпулює загальними фразами, жодного прізвища, прямо таки тлумачний порадник підняття рейтингу владі.


Ви цих прізвищ і самі знаєте десяток чи більше. Тягнибок має знати всі прізвища всіх "данєцкіх" посадовців на Черкащині. Він же каже: така проблема є актуальною для усієї України. Він має знати ці прізвища по усій Україні?

Смішні ці антисвободівськ і коментатори :lol: Ви такі звинувачення безглузді вигадуєте навіть на речі, що всіма підтримуються - аж виникає підозра, що Вас у ПТУ набирають :-?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #3 Альтернатива 14.11.2011 15:10
Тягнибока ЦІЛКОМ підтримую: "данецька" сарана заполонила всю Україну. Якщо додати ще й клан Бродського-Одарича, ні чим не кращий за "данецький", то по Черкащині нанесений ПОДВІЙНИЙ УДАР. Маємо видворити залетних глитаїв та навести лад у власному домі!! :P :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #2 Провокатор цей Тягнибок 14.11.2011 14:10
Зауважте як він вдало маніпулює загальними фразами, жодного прізвища, прямо таки тлумачний порадник підняття рейтингу владі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #1 Бабки на стол и ты уже... 14.11.2011 13:20
Призначення Януковичем на відповідальні посади у виконавчій владі людей, що не мають ані фаховості, ані відповідальност і перед місцевою громадою, ані простого розуміння проблем. Все це дійсно так, але пан Тягнибок напевно знає, що все це для нашої влади "другорядне". Для того щоб потрапити на посаду начальника Антимонопольног о комітету в Черкаській області "на кону" стояло 25 тис.зеленими і "ежемесячное ношения мзды" в ОГА. Хто міг "впоратись" з таким "завданням" з Черкащан? Ніхто і тому на горизонті появилася начальник котнрольно-ревізійного управління в Сумській області. Ось за такими кретиріями робляться в нас призначення в області
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100