реклама

реклама

index Наразі триває обговорення  змін до Черкаського міського бюджету та формування бюджету розвитку на 2017 рік, який має бути затверджений на початку лютого. В минулому році був прийнятий рекордний бюджет розвитку: 524 млн. грн. спрямовувалось на ремонти доріг, закладів, реконструкції, придбання обладнання. Проте 84 млн. грн. так і не були освоєні. Найнижчий відсоток виконання - по департаменту архітектури та містобудування - 72%.  За умов інфляції та безперервного  зростання робіт, коли в місті купа нагальних проблем,  тримати гроші на депозитах  - нераціонально. Так вважає депутат обласної ради багатьох скликань, головний спеціаліст департаменту охорони здоров`я та медичних послуг Черкаської міської ради Любов Майборода.


Тому, на її думку, необхідно спрямувати кошти на першочергові проблеми - ремонти дитячих закладів.

Нижче подаємо її лист до міської влади:

"До мене надійшли чисельні звернення жителів міста Черкаси з приводу завершення ремонтних робіт в дитячій поліклініці №2  по вул. Кобзарській, 40.

Дитяча поліклініка обслуговує 18 тисяч дітей Придніпровського району і є одним з найважливіших соціальних об’єктів міста.

Протягом 2015-2016 років міським бюджетом профінансовані видатки в сумі  3 млн. 200 тис. грн., що дало можливість провести значний обсяг зовнішніх робіт по енергозбереженню: проведено заміну даху, утеплення стелі, утеплення стін, замінено 90 вікон, 9 дверей, відремонтований цоколь, упорядкована прилегла територія, обладнана стоянка для автомобілів, побудована нова калясочна.

Дитяча поліклініка стала значно комфортнішою та теплішою.

Проте, внутрішній стан поліклініки не відповідає санітарно-технічним нормативам: капітальний ремонт водогону, каналізації, опалення, електромережі не проводився понад 70 років. Двері кабінетів, де приймають хворих дітей, та лінолеум обдерті, стіни коридорів пофарбовані застарілою масляною фарбою, що викликає справедливі нарікання відвідувачів.

Міська влада неодноразово обіцяла  завершити ремонт закладу.  Такі наміри відповідають Урядовій програмі боротьби з бідністю та Вашим соціальним ініціативам. Відповідно до дефектних актів, заміна водопровідних, каналізаційних мереж, опалення, електропостачання та внутрішньо будинкові роботи коштуватимуть міському бюджету близько 3,5 млн. гривень

Міський бюджет розвитку в 2017 році планується прийняти в межах 600 млн. грн. Прошу Вас підтримати виділення коштів в сумі 3,5 млн. для завершення ремонту 2 дитячої поліклініки, що дасть можливість надавати медичну допомогу дітям в сучасному медичному закладі"

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #8 Батьківський комітет 30.01.2017 22:50
19 грудня, відкриваючи поліклініку, Анатолій Васильович запевнив, що в 2017 ремонт завершать. Чекаємо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #7 атовець 30.01.2017 18:01
Вирвати гроші у Радека і компанії буде важко. Все украдено до вас!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #6 жало 30.01.2017 16:38
Теж підтримую! Треба зробити ту поліклініку, це такий об’єкт, де півміста обслуговуються. Може щось друге почекає, а дитячу поліклініку треба закінчити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 Шура Балаганов 30.01.2017 15:49
Майборода все уши прожужжала за 2 детскую поликлинику. Что других обьектов нет?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Таісія 30.01.2017 15:45
За 3 мільйони зробили ремонт закладу - поліклініка дійсно заграла. Особливо подобається візочна замість старого сараю. Підтримуємо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Тарзан 30.01.2017 15:27
А скільки грошей бухнули в бульвар Шевченка? Не пройти, не проїхати - як після бомбордування.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Микола 30.01.2017 15:25
Повністю підтримую! Треба завершувати ремонти, а не тільки починати :P . Проте, пані Люба, не забувайте про лікарів - в поліклініці одні пенсіонери.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 аа 30.01.2017 15:22
какую смысловую нагрузку несет эта новость?

Если писать про всё что "Запропонують" сделать депутаты то мы просто утонем в этой бесполезной информации
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100