реклама

реклама

Дівчині, яку правоохоронці підозрюють в обкраданні магазинів на Черкащині та Вінниччині, оголошено про підозру, повідомляє прокуратура Вінницької області.

2c25d81459942f433a072a3cef7c3baf У ході досудового розслідування встановлено, що 24-річна уродженка Миколаївської області у вересні 2016 року організувала та очолила злочинну групу, яка вчинила ряд крадіжок грошових коштів та цінностей з торгівельних закладів на території Черкаської та Вінницької областей, а згодом вимушено припинили свою злочинну діяльність, оскільки були викриті та затримані працівниками поліції.

На даний час організаторці злочинного угрупування оголошено про підозру за вчинення низки особливо тяжких злочинів, а судом всім членам групи обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Матеріальні збитки завдані діяльністю зловмисників складають понад 341 тисяч гривень.

Досудове розслідування за ч. 5 ст. 185 (крадіжка) триває. Проводяться процесуальні дії для всебічного та повного дослідження обставин кримінальних правопорушень. Враховуючи тяжкість вчинених злочинів, зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100