реклама

реклама

З середини приміщення чоловік викрав металеві вироби, які в подальшому збув на брухт. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Сума завданих збитків встановлюється.

index

З інформацією про крадіжку до чергової частини Шполянського відділення поліції зателефонував 47-річний житель міста Черкаси. Заявник повідомив, що з його нежитлового будинку в одному із  сіл району невідома особа викрала металеві вироби. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Зібравши всі необхідні речові докази правоохоронці перевірили найближчі пункти прийому металобрухту, де на одному із них дізнались, що нещодавно приходив чоловік, який збував метал. Отримавши опис особи, правоохоронці встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетний 41-річний раніше судимий чоловік, якого відшукали за місцем проживання та доставили до відділення поліції для дачі показів.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Чоловіка перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

Сектор комунікації в Черкаській області

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 депутат 06.02.2017 10:48
Якщо коротко, наша поліція-нас береже. Тепер, чия саме, наша поліція, а це всих, крім простих людей. А звідси, одних за ржавий цвях чи копійку шукають, знаходять, притягують до відповідальност і. Інші (це прості люди) не можуть добитись порушення справи навіть за тяжкі злочини, а якщо злочинець навіть попався на гарячому і він відноситься до своїх (депутати, чиновники, поліція, прокуратура, багатії, чи просто дав хабаря) то чи закривають провадження, чи навіть не відкривають. Прикладів цьому більш ніж достатньо, а нам розказують як оперативноі ефективно працює поліція. А тепер пропозиція Лютому, оскільки поліція утримується за рахунок платників податків, вона і має звітувати перед ними, тому пропозиція ввести відкритий електронний реєстр поданих заяв, повідомлень про вчинені правопорушення, проступки і наслідки, щоб ми могли реально аналізувать, а не читать, хто кого через дорогу перевів чи допомагав колесо замінить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Думка 05.02.2017 13:01
Яке це кримінальне правопорушення, це всього навсього дрібна крадіжка металобрухту. За таке правопорушення злодюжка повинен понести адміністративну відповідальніст ь. Однак, поліціянтам потрібні штучні показники розкриття злочинів, щоб прикрити свою бездіяльність в розкритті тяжких та резонансних злочинів. От і відкривають за фактами дрібних крадіжок кримінальні провадження, та ще й по тяжких злочинах. Впевнений, що по аналогічних крадіжках металобрухту, по яких особи що їх вчинили не встановлені, кримінальні провадження не відкриті. Їх відкриють лише коли буде встановлена особа крадія. Поліціянтам пора зайнятись розкриттям тяжких та резонансних злочинів, а не піаритись на дріб'язку. Повірте, користі людям від цього буде значно більше.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100