реклама

реклама

На 2017 рік в Черкаській області передбачено більше 6 мільйонів гривень, які можна використати на умовах спів фінансування для купівлі 8 автобусів. Про це на вранішній обласній нараді повідомив начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Валерій Данилевський.

index

– А нам потрібно сьогодні 35 автобусів. Тому необхідно здійснити придбання автобусів не лише за рахунок обласного бюджету, а й з місцевих, з залученням коштів сільських і селищних рад. З огляду на те, що однією з тенденцій освітньої реформи є автономія шкіл та безпосереднє управління навчальними закладами на місцевому рівні, ми очікуємо на увагу регіональних органів влади до забезпечення реального впливу місцевих громад на формування локальної освітньої політики, – сказав Данилевський.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Влад 07.02.2017 14:16
Неужели не вистачае? Так потрясите кошельком своим и скинтесь на автобусы, гниды.Они с бюджета хотят брать.Положтите сначало в бюджет,а потом и распоряжайтесь.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 федор принципиальный 06.02.2017 14:20
Обратитесь на "Черкасский автобус",что кроме своих кабакови лавок не знаете,что в Черкассах есть завод по выпуску школьных автобусов ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100