реклама
Sucurity Police

реклама

Служба автомобільних доріг у Черкаській області на автодорогах загального користування запровадила тимчасове обмеження руху великогабаритного та великовагового транспорту. Про це "Прочерку" повідомила прес-служба відомства в Черкаській області.

Фото fakty.ictv.ua

Фото fakty.ictv.ua

Служба автомобільних доріг у Черкаській області повідомляє, що у зв’язку з різким погіршенням погодних умов та упередженням виникнення ускладнень дорожнього руху, на автомобільних дорогах області загального користування, а саме:

- М-05 Київ – Одеса (км 143 + 028 – км 274 + 360);

- Н-01Київ – Знам’янка (км 123 + 850 – км 241 + 622);

- Н-08 Бориспіль – Дніпропетровськ – Запоріжжя (через м. Кременчук) (км 81+300 – км 169+117) з 10.30 год. 6 лютого запроваджено тимчасове обмеження руху великогабаритного та великовагового транспорту.

Про зняття обмеження буде повідомлено додатково.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області наголошує, що під час роботи снігоприбиральної та спецтехніки водії транспортних засобів мають забезпечити безперешкодний рух спецтехніки та не створювати заторів.

У зв’язку з погіршенням погодних умов Служба автомобільних доріг у Черкаській області закликає водіїв та перевізників утриматися від поїздок, адже великогабаритні автомобілі часто стають причиною обмеження руху, під час заносу блокують проїжджу частину, зупинки вантажівок на узбіччях призводять до затримки снігоочисної техніки та ускладнюють роботу дорожникам.

На сайті Служби автомобільних доріг у Черкаській області можна знайти перелік пунктів відстою та контакти наших диспетчерів. Також на офіційній сторінці Служби автомобільних доріг у Черкаській області, Укравтодору та Компанії «Автомобільні дороги України» у Фейсбуці оновлюватиметься оперативна інформація щодо стану проїзду та можливі обмеження руху.

У зв’язку з ускладненням погодних умов Служба автомобільних доріг у Черкаській області закликає водіїв бути уважними та обережними за кермом. Неухильно дотримуйтесь правил дорожнього руху, не перевищуйте допустиму швидкість і не виконуйте ризикованих маневрів.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100