реклама

реклама

За минулі вихідні до черкаського травмпункту звернулося понад 60 людей. Про це «Прочерку» повідомила головний лікар Черкаської станції швидкої медичної допомоги Наталія Боровик.

ozheleditsya

Тільки за суботу за допомогою до лікарів звернулось 30 осіб з різними травмами та переломами. А вже у неділю до травмпункту звернулося 37 постраждалих. Багато з них звертаються на наступний день після падіння.

Серед постраждалих як молоді так і літні люди з переломами, вивихами та розтягненнями.

Станом на сьогодні точної цифри травмованих немає, але як запевнила Наталія Боровик травмованих не менше ніж у минулі дні.

«Ось недавно до нас потрапила дівчина, яка вийшла на вулицю в чоботях на підборах», – зауважила лікар, радячи черкащанам бути більш обачними.

97_i

Нагадаємо, цими вихідними черкащани в соцмережах скаржилися на ожеледицю і вкрай поганий стан.

За повідомленням черкаського Гідрометцентру, внаслідок погодніх умов, сьогодні на дорогах та тротуарах – також ожеледиця, що значно ускладнило рух транспорту та пересування пішоходів.

Між іншим, як повідомляв "Прочерк", сьогодні міський голова Черкас Анатолій Бондаренко подякував комунальним підприємствам за те, що Черкаси в рейтингу накомфортніших міст.

Віктор Шаповал

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #4 Пішоход 07.02.2017 15:03
В місті дорожне покриття та тротуари не посипаються сумішами проти ожеледі, а тому страждають люди, і водії і пішоходи. Міська рада має проводити компенсацію матеріальної та моральної шкоди громадянам, які отримали тілесні ушкодження внаслідок ожеледі. Така ж компенсація має виплачуватись і водіям, транспортні засоби яких пошкоджені в результаті ожеледі та бездіяльності комунальних служб.Тоді б мабуть чиновники думали про людей!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 федор принципиальный 07.02.2017 11:09
Как могут тупые,бездарные керивники управлять городом,если у них в голове одна мысль забить свои матрасы наличкой .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 украінець 06.02.2017 21:40
Вже всим в місті зрозуміло, що мер не господарник! Брехло,горлопан ,але не господарник! Все, що він робить в місті- тільки з вигодою для себе. Ну не може стороння людина вболівати за місто! Ми йому чужі!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #1 Олександра 06.02.2017 16:23
А мер хвалить комунальників...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100