реклама

реклама

Працівники поліції затримали чоловіка, який демонтував металеві конструкції в одному з бомбосховищ у Черкасах. Його дії слідчі кваліфікують за статтею 185 Кримінального кодексу України.

До поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік демонтує металеві конструкції в одному з бомбосховищ міста. За вказаною адресою виїхали працівники патрульної поліції та слідчо-оперативна група Черкаського відділу поліції.

PM570image001

Правоохоронці на місці події побачили чоловіка, який за допомогою газового різака  демонтував металеві конструкції з приміщення бомбосховища.

Вирізані металеві предмети зловмисник встиг скласти та готував для перевезення на металобрухт машиною знайомого, яку поставив неподалік бомбосховища. Зловмисником виявися 27-річний черкащанин.

PM348image004

Зловмиснику оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частинами 3 статті 185 (Крадіжка) та 15 (Замах на злочин) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Сектор комунікації в Черкаській області

реклама

Коментарі  

 
+4 #2 Черкащанин 08.02.2017 09:55
А чому про вартість металобрухту не повідомили? Нехай люди знають за що простих дрібних злодюжок саджають до буцегарні, а корупціонерів та хабарників за мільйони випускають!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Сидоров 08.02.2017 08:31
Крадіжка ,та замах на злочин...тут покруче буде. Підрив обороноздатност і держави,диверсі я, допомога ворогу.Це у мирний час крадіжка, а у цій ситуаціі явно диверсія. :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100