реклама

реклама

Управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції у Черкаській області у судовому порядку доведено правомірність дій відносно об’єкту, зведеного без належних дозвільних документів.

index

В ході перевірки забудови земельної ділянки по вул. Покровська, 33 у м. Кам'янка посадовими особами Інспекції встановлено факт будівництва гаража без документів, що дають право на виконання будівельних робіт. Крім того, на земельній ділянці що є прибудинковою територією багатоквартирного житлового будинку, не забезпечено здійснення авторського та технічного нагляду за будівельними роботами.За фактом виявлених правопорушень складено матеріали про притягнення замовника до адміністративної відповідальності.

Порушник оскаржив рішення Держархбудінспекції у судовому порядку, однак постановою Соснівського районного суду м. Черкаси у задоволенні адміністративного позову відмовлено у повному обсязі. Позицію суду першої інстанції та правомірність дій посадових осіб Держархбудінспекції підтверджено і Київським апеляційним адміністративним судом.

Всього за 2016 рікУправлінням ДАБІ у Черкаській області проведено 748 перевірок об’єктів будівництва. За результатами проведених перевірок винесено 245 постанов про притягнення до відповідальності та накладено штрафів на загальну суму 7, 9 млн. грн.

Прес-служба ДАБІ України

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100