реклама

реклама

Молодіжне крило політичної партії «Фронт змін», об’єднана опозиція у вівторок мітингували проти діяльності Президента Віктора Януковича та губернатора Сергія Тулуба. Стара пісенька на новий лад зазвучала по-особливому: протестувальники влаштували справжнє дійство з іграшковими літаками, машинками, будинками, ватними паличками і локшиною.

"Пачую кожного!?"

"Пачую кожного!?"


- Молодь обдурена. Її не чує наш Президент. Янукович обіцяв доступне житло, гідне місце вітчизняним вишам серед світових навчальних закладів. На сьогодні жодна його обіцянка не виконується: ні соціальної захищеності, ні гідної освіти, ні доступного житла, ні робочих місць. Маємо гарантоване робоче місце тільки на біржі праці. Може йому прочистити вуха, щоб він таки почув кожного? – натхненно зверталася до присутніх прес-секретар «Фронту змін» Анна Шкільнюк.

Під час мітингу Президенту України інсценовано чистили вуха і визначали речі, що заважають виконувати передвиборчі обіцянки.

Черкаських мітингувальників зібралося на Соборній площі не багато, переважно медійники і організатори

Черкаських мітингувальників зібралося на Соборній площі не багато, переважно медійники і організатори

- Пане Президенте, вам таки щось заважає. Очевидно, ваша зайнятість у побудові нових котеджів. І це в той час, коли наша молодь бідує по чужих кутках. Він не чує нас, бо зайнятий іміджем своєї команди. Купуючи дорогі авто, йому не до нас. Йому заважають чути яхти, відпочинки  комфортабельні, солодке життя. Він будує вертолітні майданчики… Ми не можемо жити у країні, у якій нас не чують. Почуйте, пане Президенте.

Мітингувальники звернулися і до губернатора Черкащини. Йому «пощастило» отримати локшину, яку за словами організаторів протесту,  знято з вух молоді. З лозунгом «Нехай Тулуб віддасть цю лапшу Януковичу» протестувальники віднесли тарілку вареної страви до облдержадміністрації і  залишили її на столі охорони.

Локшину опозиція лишили в обласній адміністрації

Локшину опозиція лишили в обласній адміністрації

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Черкащанин 16.11.2011 19:12
Хіба можна називати мітингом виставляння намету, стенду і т.д. ???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Українець 16.11.2011 19:03
Молодіжне крило політичної партії «Фронт змін», об’єднана опозиція у вівторок мітингували проти діяльності Президента Віктора Януковича та губернатора Сергія Тулуба. - ***, читай заголовок, я проходив повз, там стояло 10 палаток, там і Мамалига і Даценко і Свобода була, то, що тепер вони всі у фронті змін? Об'єднана опозиція, написано ж.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #1 Критик 16.11.2011 14:46
А что политзаключённы й Сычёв уже во Фронте Перемен? :lol: Крысы бегут на лучший корабль перед выборами?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100