реклама

реклама

Уманська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 307 КК України (незаконне, придбання, зберігання наркотичних засобів з метою збуту, якщо предметом таких дій були наркотичні засоби в особливо великих розмірах), поінформували "Прочерк" у прес-службі відомства.

630_360_1450183397-5467 У ході досудового слідства встановлено, що 51-річна жителька міста Умань може бути причетною до вчинення злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотичних засобів.

Під час проведення анкціонованого обшуку Уманським РВП ГУНП в Черкаській області спільно з прокурором Уманської місцевої прокуратури за місцем проживання вищевказаної жительки міста Умань виявлено та вилучено ємкість з полімерного матеріалу, в якій відповідно до висновку судової експертизи наркотичних засобів, психотропних речовин їх аналогів та прекурсорів  міститься рідина, що містить в своєму складі особливо небезпечний наркотичний засіб, обіг якого заборонено – мета дон вагою 0,033 грама та опій ацетильований, який в перерахунку на суху речовину становить 11,396 грама, що є наркотичним засобом у особливо великих розмірах, які жінка зберігала з метою збуту.

Крім того, в ході проведення обшуку у жінки вилучено кошти в сумі 25 тис. 930 грн., отримані в ході здійснення злочинної діяльності, мобільний телефон та електронні ваги.

Жінку затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального праворушення, передбаченого ч.3 ст. 307 КК України.

Наразі досудове розслідування триває, за клопотанням прокурора, 07.02.2016 підозрюваній обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави  в сумі 640 тис. грн. та накладено арешт на вилучене в ході обшуку майно.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 307 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100