реклама

реклама

На базі єдиної в області кафедри військової підготовки готуватимуть офіцерів для підрозділів територіальної оборони. Про це йшлося на зустрічі ректора Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Олександра Черевка з обласним військовим комісаром Євгенієм Курбетом.

01

На сьогодні підготовкою кадрів для підрозділів територіальної оборони Збройних Сил України в Черкаській області займається обласний військкомат.

У зв’язку з тим, що в Черкаському національному з нинішнього навчального року функціонує кафедра військової підготовки, університет готуватиме офіцерів запасу з військовозобов’язаних категорій населення. У Черкаському національному проводитиметься теоретична частина навчання. Практичну здійснюватимуть працівники військкомату на базі Навчального центру підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України ім. Ігоря Момота в Оршанці.

Ректор Олександр Черевко доручив завідувачу кафедри військової підготовки розробити спеціальні навчальні програми. Частина занять буде проводитися спільно з курсантами кафедри.

— Наш університет може задовольнити будь-які навчальні потреби. Крім передбачених програмою курсів, у навчальному закладі можна отримати додаткові знання з військового законодавства, військової психології. Маємо достатню базу для посиленої фізичної підготовки, — наголосив Олександр Черевко.

Про це інформує прес-служба університету

Ghj ht
Джерело: cdu.edu.ua
Сайт Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 депутат 08.02.2017 21:57
Це що таке і для чого, підрозділи територіальної оборони?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100