реклама

реклама

tole 50-ти метрове Полотно миру, серце із свічок, повітряні кульки, конкурси та пізнавально-розважальні ігри – черкаська молодь 16 листопада відзначатиме Всесвітній день толерантності.

 Мета заходу, за словами організаторів-представників Черкаського обласного молодіжного ресурсного центру, примножити та закріпити серед жителів міста мову миру та толерантності, навчити протидіяти поширенню ксенофобії, ворожнечі та нетерпимості.

У програмі святкування (початок о 15:50) створення 50-ти метрового Панно миру, зшитого руками молоді з понад 1 000 клаптиків тканини. Його черкаська молодь пронесе центральною вулицею міста.

Бажаючі доєднатися до акції взаємоповаги та доброти зможуть зобразити власне розуміння толерантності на повітряних кульках. Гарні приклади цього поняття пускатимуть у небо, а погані проколюватимуть голками.

Також на Соборній площі відбуватиметься велика кількість конкурсів, масовок, пізнавально-розважальних ігор та нагородження авторів кращих цьогорічних лоскутків Полотна миру серед черкаських школярів.

Кульмінацією заходу стане гігантське серце толерантності із запалених свічок. Очевидців та активних учасників акції чекає заряд позитиву, призи та істинне усвідомлення поняття «Толерантність».

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 толерантний 17.11.2011 01:22
Толерантність - це повага права іншого бути таким яким він є.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #3 Нетолерантний 16.11.2011 17:06
Природна річ - бути нетолерантним, тобто нетерпимим до своїх ворогів. Ми нетолерантні до тих, хто має інтереси, що суперечать нашим. Ми нетолерантні до визискувачів, гнобителів та експлуататорів нашого народу.

До чого ж нас закликають ці толерасти? Терпіти ворогів? Згоден із Круком.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Критик 16.11.2011 15:44
Толерантность это выдумка негров и иудеев, я лично против толерантности и равенства
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Крук 16.11.2011 13:49
Коли проблеми не існує - її потрібно видумати. Де в Черкасах є нетерпимість чи ворожнеча по національним чи іншим ознакам?
Навіщо впусту трусити повітря, краще вже звертати увагу людей на існуючі проблеми (основні: робоче місце, доступне житло), яких у молодих людей ціла купа.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100