реклама

реклама

vatutine Майже рік користувався комунальним приміщенням у місті Ватутіному на Черкащині підприємець Володимир Гончаренко, син чинного міського голови цього містечка, не платячи  у бюджет жодної копійки. І як повідомила депутат Ватутінської міської ради від «Батьківщини» Ганна Тростянська, навіть після рішень судів досі не повернув у бюджет жодної копійки.

Володимир Гончаренко як директор приватного підприємства уклав річний договір оренди на борошняний цех ще 1 квітня 2008 року.  За цей час міська скарбниця не отримала від нього ні копійки, тож зрештою міське управління комунальної власності  змушене було подати до суду, щоб стягнути заборгованість у загальній сумі із судовими витратами 12 тисяч 947 грн. та розірвати договір оренди. Відповідні рішення Господарського суду були винесені 3 червня 2010 року.

Утім, як відповідає на депутатський запит Тростянської Головне управління юстиції у Черкаській області станом на 10 травня поточного року заборгованість так і не була сплачена, у наслідок чого на майно боржника було накладено арешт. Але, повідомила депутат, доки неповоротка правоохоронна машина шукає майно і рахунки підприємства-боржника, міська рада, де батько-мер має слухняну більшість, прийняла рішення про укладення з сином-підприємцем іншого договору на виконання якихось ремонтних робіт у колись орендованому борошняному цеху  на суму, яка цілком перекриває борг з пенею.

«Це прекрасна лазівка, щоб не повертати громаді міста гроші, адже якби не було цього боргу, то й навряд чи виникала б необхідність ремонтувати приміщення», - вважає депутат.

Тетяна Воронцова

реклама

Коментарі  

 
0 #3 житель 03.04.2012 19:49
мне интересно, насколько еще хватит терпения и куда смотрят те кто у власти на деятельность вот таких пенсионеров-меров? у сыночка скоро морда лопнет, в ментовке обосрался папа еле за взятки папа отмазал, а теперь вместе дереданят город? может Азаров посмотрит кто сегодня поднимает благосостояние народа вместе с кумом бывшего оранжевого презика... может пора отправить уже куда то подальше такого горе руководителя а не ждать пока они растащат город
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Чорний полковник 17.11.2011 15:23
Володимир Гончаренко ще коли служив у міліції (2005 рік) то вже "чудив"... Уявляю, що він зараз витворяє!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 654654654654654 16.11.2011 17:17
ПР*** НЕ ПЛАТЯТЬ НІ ЗА ЩО НАВІИТЬ ПОДАТКИ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100