реклама
Sucurity Police

реклама

Групою прокурорів Уманської місцевої прокуратури здійснюється досудове розслідування за фактом вбивства 20-річного юнака, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Так, в ході досудового розслідування встановлено, що 05.02.2017 року 19-річний та 24-річний мешканці міста Умані, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння з метою заподіяння тілесних ушкоджень потерпілому, зв’язавши йому руки,  нанесли  численні удари руками та ногами в різні частини тіла, після чого взявши лопату, вдарили нею по голові та ногам останнього, накинули на шию мотузку почали душити, чим спричинили смерть юнака. З метою уникнення кримінальної відповідальності, зловмисники намагалися позбутися тіла жертви, залишивши біля воріт КП "Уманська міська лікарня"

Наразі зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 115 КК України (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб) та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Вказане кримінальне провадження перебуває на контролі у керівництва Уманської місцевої прокуратури.

У разі доведення вини, злочинцям загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі, інформує прес-служба прокуратури

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #1 Сидоров 11.02.2017 08:45
Фігня. Випустять під домашній арешт, а там вони втечуть і поповнять ряди відморозків на донбасі.Там таких приймають охоче.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100