реклама

реклама

У одному із сіл Корсунь-Шевченківського району раніше судимий чоловік, будучи в гостях у свого брата, обікрав його співмешканку. Його затримано на одній із вулиць села, вилучено частину викраденого та відкрито кримінальне провадження.

Із повідомленням про крадіжку до чергової частини Корсунь-Шевченківського відділення поліції звернулась 27-річна жителька одного із сіл району. Жінка розповіла правоохоронцям, що з її квартири зник мобільний телефон та кошти в сумі 1000 гривень, також вона додала, що підозрює у причетності до крадіжки родича її співмешканця, який на передодні був у них в гостях.

Правоохоронці, що виїхала за викликом, опитали заявницю та отримали опис підозрюваної особи, яку знайшли на одній із вулиць села. Ним виявився раніше судимий 29-річний житель Городища. Чоловік був в стані алкогольного сп’яніння, при ньому був викрадений мобільний телефон, та кошти, частину яких він вже встиг витратити. Затриманий зізнався у вчиненому, свої дії чітко пояснити не зміг.

Речові докази вилучено частково. За даним фактом Корсунь-Шевченківським відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Сектор комунікації в Черкаській області

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Черкащанин 11.02.2017 22:29
Супер злочин розкрили, нумо трубити на всю область!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100