реклама

реклама

Її місцезнаходження встановили оперативні працівники Черкаського відділу поліції. Жінка повернулася додому та почала готувати собі їжу. Її відразу відвезли в наркодиспансер для проведення огляду після чого доставили до Черкаського відділу поліції, де з нею зараз працюють працівники ювенальної превенції.

На відео жінка розповідає, що не була вдома, тому що шукала кошти для дітей.

PM939image005

Матері інкримінують вчинення правопорушення за ст. 166 (Злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років, інформують в ГУНП в Черкаській області.

Як повідомляли раніше в ДСНС, інформація про малолітніх дітей залишених понад добу на самоті у замкненій квартирі, надійшла до рятувальників від працівниці водоканалу, яка обходила квартири боржників.

За словами жінки, діти просили знайти їхню матір та прохали їх нагодувати.

Про подію рятувальники повідомили поліцію, та спрямували на вулицю Пилипенка черговий караул аварійно-рятувального загону спецпризначення.

Вікна та балкон були зачинені, тому потрапити до квартири на 9-й поверх через автодрабину не вдалось. Вхідні двері рятувальникам інженерного відділення вдалось відкрити за допомогою спеціального обладнання. Як з‘ясувалося в квартирі перебувало троє дітей 2-х 3-х та 7-ми років.

реклама

Коментарі  

 
0 #4 ІВАН 12.02.2017 13:46
ЖИТТЯ ТИАТИР,ЦІ ЯКІ ВИДУТЬ ДОСЛІДЖЕННЯ ПОВИНІ ЗРОЗУМІТИ, ЩО ДО ТАКОГО ЖИБРАЦЬКОГО СТАНУ,ДОВЕДИННА ДЯКУЮЧИ НАШІ ЗЛОДІЙСЬКІ ВЛАДІ ВИЛИКА ЧАСТИНА НАШОГО СУСПІЛЬСТВА.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 депутат 12.02.2017 12:19
По за всяким сумнівом, це не мати і навіть не тварина, але тут є ще інші винуватці.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Алексей 11.02.2017 21:45
лол кого? бога нет это выдумка
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 прокурор 11.02.2017 20:11
Жах! Як вони Бога не бояться???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100