реклама

реклама

«Черкаські Мавпи» здобули перемогу у одному із найважливіших матчів регулярного чемпіонату. На виїзді команда Максима Міхельсона вдруге у цьому сезоні здолала одного з головних конкурентів за п'ятий рядок турнірної таблиці «Запоріжжя» - 80:74. Перемогу нашим хлопцям принесла потужна гра у захисті в другій половині та сильний ривок у третьому періоді, який «Мавпи» виграли з рахунком 28:10.

На старті зустрічі команди обмінялися влучними спробами від Конате та Чумакова та надалі демонстрували в більшій мірі захисний баскетбол. В кінцівці чверті міні-ривок здійснив Станіслав Овдєєнко, який двічі поспіль влучив з периметру та відправив команду з Черкас на хвилинну перерву. Закінчилася ж чверть за рахунку 23:16 на користь господарів паркету.

Другий період знову активніше розпочали запоріжани: Дмитро Липовцев влучив дальній кидок і зробив різницю в рахунку двозначною. Проте після цього ввімкнулася вже команда гостей: молодий розігруючий Макс Мірошниченко, влучив дальній кидок та довів, що заслуговує бути в активній ротації своєї команди, після цього підключилися і партнери. Як наслідок в середині чверті "Черкаські Мавпи" мали одне очко переваги після проходу від Сізова. Але у Віталія Мальчевського, який лише нещодавно прибув до нової команди були свої думки щодо цього. Форвард двічі був точний з-за дуги та вивів свою команду знову вперед, а перша половина завершилася за рахунку 42:36 для господарів.

В другій половині черкасці зуміли кардинально перекроїти гру.  Досвідчені Кальніченко та Кольченко взяли ініціативу в власні руки та оформили ривок 13:0 на старті чверті, допоміг їм у цьому прекрасний відсоток реалізації триочкових та виграний підбір у грі (34 проти 26). Запоріжани після цього змогли дещо зупинити гостей, проте все ж розгромно програли третю десятихвилинку з рахунком 28:10.

В заключному відрізку гри на майданчику відбувалася справжні баскетбольні баталії в кращих їх традиціях. Емоції, заруба та безкомпромісна боротьба точилася всі останні десять хвилин. В підсумку ж завдяки спурту в третій десятихвилинці та вдалим захисним діям в останній принциповий матч виграли гості з рахунком 74:80.

Про це повідомили на сайті «Черкаських мавп».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100