реклама

реклама

11 лютого, близько 10-ї години ранку, патрульні отримали орієнтування на автомобіль Mercedes, з військовими номерами, який може бути підробним та неналежним чином оформленим. Транспортний засіб помітили на вулиці Онопрієнка.


Запримітивши патрульний екіпаж, кермувальник різко звернув на заправну станцію та декілька разів під'їжджав до різних бензоколонок.

Під час розмови водій пояснив, що він є військовослужбовцем, але жодних підтверджуючих документів не надав. Під час подальшого огляду документів на транспортний засіб, виникла підозра, що вони можуть бути підробними у зв'язку з наявними частковими елементами графічного друку мокрої печатки. Після чого патрульні викликали слідчих. Також, під час поверхневого огляду у чоловіка виявили предмет, що схожий на пістолет. Автомобіль доставили на арештмайданчик, а псевдовійськового до міського відділу поліції для з'ясування усіх обставин.

Про це повідомили в Патрульній поліції Черкас.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Петрович 13.02.2017 20:11
Да, той Мерс якраз підходить для зони АТО. Їх потрібно усіх переловити, хоча б для перевірки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 прохожий 13.02.2017 15:28
І таких авто по Черкасах багато, особливо біля першого підїзду по вулиці Михайла Грушевського (колишня Котовського), 97 та біля будинку напроти, де їх також не менше пяти. Шановні поліцейські приїдьте перевірте.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100